14 марта, 2022 19:16

До франківської інфекційної лікарні госпіталізували ще одну жінку: перевіряють на коронавірус

Сьогодні, 22 березня, о 09:00 міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків знову розповів про стан справ у місті під час карантину. 

Мер розповів, що вчора, 21 березня, в обласну інфекційну лікарню поступила жителька села Черніїв з підозрою на коронавірус. Наразі стан її стабільний, не важкий. Відповідні аналізи передали до київської лабораторії.

Крім того, на спостереженні всі медичні працівники та поліцейська, яка контактувала з чоловіком померлої жінки. 

“Очікуємо офіційні дані з Києва щодо чоловіка та сина жінки”, – каже мер. 

Нагадаємо, що 19 березня Івано-Франківську виявили перший випадок захворювання на коронавірус. Жінка нещодавно померла в інфекційній лікарні. Їй було 56 років. Згодом виявили ще один випадок захворювання на Прикарпатті. Жінка приїхала з Франції. Пацієнтка звернулася до сімейного лікаря зі скаргою на дещо підвищену температуру тіла. 

Водночас Уряд встановив режим надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області. 

В Івано-Франківську з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції, від 12 березня до 3 квітня всі без винятку навчальні заклади закрили на карантин. Також в місті вирішили зупинити роботу всього окрім аптек, продуктових магазинів та АЗС.  Крім того з 19 березня в місті перестав курсувати весь громадський транспорт.

Станом на 21:00 21 березня в Україні 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Проверьте

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз?

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз? В Раде наступил финальный этап подготовки к дерибану …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *