14 марта, 2022 21:28

У МВС України рекомендували китайський довідник про профілактику та лікування COVID-19

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко 22 березня у Facebook запропонував українцям 69-сторінковий «Довідник із профілактики і лікування COVID-19», написаний у Китаї і перекладений російською мовою.

«Під час боротьби з епідемією дуже важливо, щоб і лікарі, і громадяни були максимально добре поінформовані про те, що собою являє вірус, які його симптоми і як із ним потрібно боротися. Фонд китайського мільярдера Джека Ма організував переклад та видання методичних рекомендацій щодо боротьби з вірусом COVID-19 на підставі досвіду клініки університету китайського міста Чжецзян», – написав заступник міністра.

Він попередив, що «цей документ не є офіційним документом, схваленим МОЗ України».

«Але вважаю цю систематизовану та детальну інформацію важливою для всіх, кому належить боротися з вірусом як у лікарнях, так і в умовах самоізоляції», – пояснив Геращенко.

https://www.facebook.com/anton.gerashchenko.7/posts/2831362876950541

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними американського Університету Джона Гопкінса станом на 22 березня, загальна кількість інфікованих у світі становить понад 310 тис., померло понад 13 тис. осіб.

Із 12 березня в Україні через поширення коронавірусної інфекції заборонили масові заходи і закрили навчальні заклади. Крім того, у ніч на 16 березня Україна повністю заборонила в’їзд на територію країни іноземним громадянам, із 17 березня зупинила авіаційне сполучення з іншими країнами, а з 18 березня в країні припинили внутрішні пасажирські перевезення, а також обмежили роботу громадського транспорту (у деяких містах її повністю припинено).

Станом на 22 березня в Україні підтверджено 47 випадків COVID-19 (25 із них припадає на Чернівецьку область, 13 – на Київ і Київську область), троє людей померли, одна одужала.

Проверьте

Красивые поздравления на 8 марта в стихах, открытках и прозе

Вот и наступил один из самых ожидаемых и прекрасных весенних праздников – Международный женский день …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *