15 марта, 2022 15:55

"Танк, схожий на трактор". Харківський губернатор Кучер відповів Кернесу, який назвав його міллю

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер назвав тракторами мера Харкова Геннадія Кернеса і бізнесмена Олександра Ярославського, які створили штаб для боротьби з коронавірусом. Про це губернатор написав 20 березня у Facebook.

Перед цим Кернес порівняв себе і Ярославського з танками, а Кучера – з міллю.

«Кернес і Ярославський – це танк, який радше схожий на трактор виробництва ХТЗ, випуск яких Ярославський так і не налагодив, хоча багато про це говорив. Тепер він вирішив дати заробити компанії свого брата з постачання медобладнання. Це їхнє право, але я в цьому участі брати не буду», – заявив голова ОДА.

За його словами, Ярославський радив, як витрачати бюджетні гроші, а після відмови прислухатися до порад «посипалися образи».

Кучер додав, що сам «спускатися до образ» не збирається.

https://www.facebook.com/olexiykucher/posts/2793022760775678

Штаб у Харкові створили за підсумками зустрічі президента України Володимира Зеленського з українськими бізнесменами, яка відбулася 16 березня в Офісі президента. У ній брав участь і колишній власник ФК «Металіст», власник групи DCH Олександр Ярославський, пізніше стало відомо, що саме він очолить штаб.

Перше засідання штабу за участю Ярославського, Кернеса і Кучера відбулося 17 березня. На наступне засідання, яке відбулося 19 березня, Кучер не прийшов, приславши замість себе заступника – Тараса Пастуха.

Проверьте

Красивые поздравления на 8 марта в стихах, открытках и прозе

Вот и наступил один из самых ожидаемых и прекрасных весенних праздников – Международный женский день …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *