30 марта, 2022 12:09

Нардеп Шахов заявив, що ще один нардеп заразився коронавірусом

Народний депутат із групи «Довіра» Сергій Шахов заявив, що ще в одного нардепа підтвердили діагноз COVID-19. Про це він сказав під час прямого ефіру на сторінці у Facebook.

«Член моєї команди Сергій Вельможний із сином також потрапив до лікарні. Також до Новоолександрівської… Підтвердили вірус… Зроблять рентген уже завтра. Подивимося, щоб не було пневмонії», – повідомив нардеп.

На сайті Ради зазначено, що Вельможний на момент обрання нардепом в окрузі №112 (Луганська область) був членом партії «Наш край», а також очолював «Фонд Сергія Шахова». У парламенті входить до складу депутатської групи «Довіра».

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними американського Університету Джона Гопкінса станом на 21 березня, загальна кількість інфікованих у світі становить 284 566, померло 11 868 осіб.

До вечора 21 березня випадки COVID-19 підтверджено в Чернівецькій (25, один із них – летальний); Київській (чотири); Житомирській (два, один – летальний); Івано-Франківській (два, один – летальний); Дніпропетровській (два); Донецькій (один); Львівській (один); Тернопільській областях (один) та Києві (дев’ять).

Шахов захворів після повернення із закордонної поїздки. За даними LB.ua, він прилетів в Україну 11 березня. Після цього не відвідував сесії парламенту, але був присутнім на засіданні комітету з питань екологічної політики 12 березня, а також брав участь у кількох телевізійних програмах 1213 березня.

19 березня Шахов повідомив, що COVID-19 підтвердили також у його дружини. «Я не бачу в цьому жодної проблеми, і мені здається, що багато хто вже перехворів на вірус. Гадаю, і діти мої теж, і родичі. Я почуваюся відносно добре, кашляю трішки. Із дружиною теж усе гаразд«, – сказав він.

20 березня в інтерв’ю засновнику інтернет-видання «ГОРДОН» Дмитрові Гордону заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів, що Шахов спілкувався приблизно з 80 людьми, усі вони пройшли тести на COVID-19.

Проверьте

Красивые поздравления на 8 марта в стихах, открытках и прозе

Вот и наступил один из самых ожидаемых и прекрасных весенних праздников – Международный женский день …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *