13 марта, 2022 22:20

Озброєні бандити відібрали у київських бізнесменів 100 тисяч медичних масок

У Києві затримали групу озброєних осіб, які погрожуючи зброєю, відібрали у підприємців 100 тисяч медичних масок. За словами прокурорів, бандити не є співробітниками правоохоронних органів. Вони пограбували підприємців для подальшого перепродажу масок.

Правоохоронцям вдалося встановити і затримати трьох зловмисників – жителів Києва і області у віці від 26 до 42 років. Про це повідомляє пресцентр Київської прокуратури.

За словами потерпілих підприємців, вони придбал засоби індивідуального захисту на суму близько 1 мільйон гривень і через знайомих вирішили їх реалізувати. Під час зустрічі з покупцями і перевантаження товару в автомобіль, під’їхала машина, з якої вискочила група чоловіків у спецодязі зі зброєю. 

Зараз вирішується питання про повідомлення ним про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу, а також обрання їм запобіжного заходу.

Увага! Через запровадження карантину в Україні до 1 червня заборонено експорт товарів протиепідемічного призначення, в тому числі медичних масок.

Відзначимо, що раніше у Державній митній службі повідомили, що медичні маски стали популярнішими серед контрабандистів, ніж сигарети.

Як правильно використовувати маску / Інфографіка 24 каналу

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *