20 февраля, 2024 16:58
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

У США запустили стартап ManiMe зі створення гелевих наклейок на нігті. Через коронавірус його виторг може перевищити $3 млн

Колишня співробітниця консалтингової фірми Boston Consulting Group Чжуен Сон створила стартап ManiMe, який привернув уже майже $9 млн від венчурних інвесторів. Його ідея – випуск наклейок на нігті за індивідуальними мірками, ідеться у статті журналу Forbes 6 грудня.

29-річна кореянка вирішила створити такий бізнес, тому що сама провела чимало годин в очікуванні, доки їй зроблять манікюр. 2017 року під час навчання за програмою MBA у Стенфордській вищій школі бізнесу вона вирішила позбутися цього клопоту.

Її стартап ManiMe запустили в каліфорнійському місті Санта-Моніка. Клієнтам потрібно лише зробити фотографії своїх нігтів і відправити їх у компанію. Для індивідуального припасування наклейок ManiMe використовує 3D-моделювання та лазерне різання.

У зв’язку з пандемією коронавірусної інфекції салони краси часто закривають, тому прогнозований виторг ManiMe цього року може перевищити $3 млн, зазначив Forbes.

Партнерка фонду Canaan Маха Ібрагім визнала, що коронавірус послужив для стартапу «потужним попутним вітром». За її словами, жінки десятиліттями були прив’язані до салонів, а ManiMe дає їм гнучкість і можливість не залежати від майстра.

Манікюрні набори ManiMe коштують від $15 до $25. У них можна знайти варіанти від базових до унікальних дизайнерських рішень. На ManiMe можна купити прозорі наклейки з метеликами, що розлітаються,  і в’язаний візерунок із дев’яти кольорів на глянсовому чорному тлі авторства майстра манікюру Медлін Пул із Нью-Йорка.

Контракти з ManiMe підписали ще десятеро майстрів манікюру, зокрема дизайнерки Хан Нгуен і Кіа Стюарт із Брукліна, відома як Lux K. За умовами угод дизайнерки матимуть частку від продажів своїх робіт.

Проверьте

В Украине впервые с августа зафиксировано снижение недельного прироста больных COVID-19 – Минздрав

В Украине снизился недельный прирост больных коронавирусной инфекцией. Об этом на брифинге 7 декабря проинформировал …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *