16 апреля, 2024 16:10
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

Голова ДФС Мельник про боротьбу з тіньовим ринком пального: Для мене важливий результат – злочинець має сидіти в тюрмі

Мельник зазначив, що важливим завданням для ДФС є доведення кримінальних справ до судових інстанцій, які мають ухвалювати  справедливі вироки.

«Я звик до замовних статей у ЗМІ, коли починаєш демонструвати результати – критикують. Спроби відвернути від основної роботи – забезпечення економічної безпеки країни – не пройдуть! Цікаво, що саме під час активної фази боротьби з тіньовим сектором економіки нам закидають: «Швидше, швидше!» Може, це щоб постраждала якість, а винні потім легше отримали виправдувальний вирок у судах? Ні. Нам треба, щоб винні сиділи за ґратами, а не вкотре уникали покарання. Тому ми будемо збирати докази так, щоб усі сіли, а не так, щоб написати переможну статтю у ЗМІ або пост у Facebook. Для мене важливий результат – злочинець має сидіти в тюрмі. Крапка», – написав голова ДФС.

https://www.facebook.com/V.Melnik.official/posts/159806252740453

Контекст:19 березня під час форуму «Україна 30», голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник оголосив про створення у складі ДФС дорадчого органу – Офісу ефективної взаємодії з бізнесом. Мета створення офісу, зазначав він, – побудова діалогу між ДФС, представниками українського бізнесу і професійними спільнотами. Мельник акцентував, що вибудовування діалогу між державою та бізнесом є важливою складовою економічної безпеки.

Проверьте

Україна відновила закачування газу в підземні сховища – "Нафтогаз"

«Сезон закачування газу в українські ПСГ розпочато. […] Першим закачування розпочало Більче-Волицько-Угерське ПСГ. За першу …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *