17 марта, 2022 10:24

Військові інженери відновили декілька аеродромів для ЗСУ. ФОТО

Військові інженери Повітряних Сил ЗСУ проводять відновлення військових летовищ та їхньої інфраструктури, повідомляє АрміяInform.

Повідомляється, що від березня й до серпня поточного року вже завершено ремонтні роботи на п’яти летовищах. Нині одночасно ведеться робота на ще чотирьох об’єктах, які мають здати до 2020 року.

До 2014 року Повітряні Сили використовували лише частину з усіх військових аеродромів. Сьогодні ця кількість зросла вдвічі.

Відзначається, що станом на середину серпня військовослужбовці ремонтних бригад Хмельницького інжбату замінили близько 850, провели дефектування майже 160 і монтаж 194 шт. аеродромних плит (ПАГ).

Додатково нарізали більше ніж 1600 метрів погонних швів, демонтували майже 560 квадратних метрів монолітного покриття, виконали майже 6000 кубічних метрів ґрунтових робіт (планування, пересування, руйнування).

«Працюватимемо доти, доки злітно-посадкові, магістральні смуги, рульові доріжки та стоянки літаків не вкриються снігом», – підкреслив командир окремого інженерно-аеродромного батальйону підполковник Роман Мажар.

1 из 4

Як повідомляла група ІС, у Повітряних Силах ЗСУ спільно з Управлінням регулювання діяльності державної авіації України завершується розроблення нормативно-правової бази щодо адаптації мережі військових аеродромів до стандартів НАТО.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на акаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *