16 марта, 2022 1:23

В Україні підтверджено 47 випадків захворюваності на коронавірус

Станом на 10:00, 22 березня, в Україні 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 6 нових випадків, усі вони — у м. Київ. 

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Чернівецька область — 25 випадків (1 летальний, 1 одужання) Житомирська область — 2 випадки (1 летальний) Київська область — 4 випадки Донецька область — 1 випадок Дніпропетровська область — 2 випадки Івано-Франківська область — 2 випадки (1 летальний) Львівська область -1 випадок Тернопільська область — 1 випадок м. Київ — 9 випадків

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 22 березня 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 81 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 531 повідомлення про підозру на COVID-19.

МОЗ закликає: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома! Самоізоляція — найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

Проверьте

Рекомендації Антимонопольного комітету дали змогу зберегти справедливі умови для вантажовідправників – металурги

Антимонопольний комітет України рекомендував «Укрзалізниці» відмовитися від ниток графіка руху поїздів, і в такий спосіб …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *