17 марта, 2022 10:08

Ситуація в зоні ООС: на фронті порушення режиму припинення вогню не зафіксовано

Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру ООС щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що 15 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. 

Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони.

Українські захисники повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції.

Від початку поточної доби, 16 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Наголошується, що українські захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Слава Україні!

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на акаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *