15 марта, 2022 7:32

У Львові з підозрою на Covid-19 – 89 осіб

Таку інформацію оприлюднив на своїй сторінці відомий львівський лікар Орест Чемерис з посиланням на одного з керівників Львівської обласної інфекційної лікарні Ігоря Берника. «Всього з підозрою на цю хворобу до інфекційної лікарні звернулось 89 осіб. Зараз на стаціонарному лікуванні перебуває 53 пацієнтів. У 6 встановлено діагноз Грип, у 4 від’ємний результат ПЛР на Covid-19. Всі виписані. Решта очікують результату обстеження з лабораторії з Києва і отримують необхідну допомогу. Є надія, що вже наприкінці наступного тижня результатів обстежень на Covid-19 ми будемо очікувати набагато менше часу. Ще раз прошу усіх дотримуватись вимог карантину і особистої гігієни! ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО, ПОВІРТЕ і ПОШИРТЕ!!!», – йдеться у дописі.

Дописує у ФБ і сам  Ігор Берник: «Доброго недільного ранку! Останнім часом на нас з вами звалилось стільки всього недоброго, але я хочу сказати, що і позитивні речі відбуваються, хочу щоб ми знали, що, крім медиків, величезна кількість людей, яких ми з вами не бачимо, щодня і щоночі також докладають максимум зусиль задля того, щоб ми, разом з Вашою підтримкою не допустили і перебороли цю надзвичайно серйозну проблему ще до її початку. Давайте підтримаємо їх і подякуємо їм також! 

Шановні друзі, маю для всіх нас хорошу новину — є інформація, що вже з кінця наступного тижня ми матимемо можливість проводити ПЛР-діагностику усім підозрілим на коронавірус у Львові. Сподіваюсь, це в рази скоротить час очікування результату, що в свою чергу розвантажуватиме лікарню від пацієнтів, які зможуть доліковуватись в домашніх умовах, а вдома, як то кажуть, і стіни лікують. Адже зараз кожне ліжко і кожен медичний працівник на вагу золота!ДОТРИМУЙТЕСЬ КАРАНТИНУ!
БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ І СВОЇХ РІДНИХ!».

Тим часом працівники Львівської міської ради побували у кількох храмах, аби пересвідчитися у зростанні самосвідомості парафіян. «Відповідальність — це справа кожного, – пише у ФБ директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко. – У львівських храмах практично нема людей. Станом на 08.30 Собор Юра — 7 людей, Храм Ольги і Єлизавети — 3 людини, Гарнізонний храм Петра і Павла — до 10 осіб (соціальна дистанція дотримується!)».

Варто додати, що учора у соціальних мережах виклали звернення від священнослужителів такого змісту:  «Ми за Вас молитимемося в храмі, любі миряни — Ви моліться з нами і за нас вдома! Будь ласка, залишайтесь вдома!
-ВАШІ СВЯЩЕННИКИ».

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів.

Фото із соціальних мереж

Проверьте

Президент Зеленский заявил, что шахтеры получили зарплату за октябрь и ноябрь

Долги по зарплатам шахтерам за октябрь-ноябрь уже перечислены на шахты. Об этом заявил президент Владимир …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *